Súlyosan megsérült a Kishegyesin elütött gyalogos

Súlyosan megsérült a Kishegyesin elütött gyalogos
© Fotó: police.hu
Debrecen – A baleset csütörtök délután történt. A 63 éves férfi az úttesten szaladt át, a fiatal sofőr pedig nem az út- és látási viszonynak megfelelően választotta meg a járműve sebességét..

Egy személygépkocsival közlekedő férfi elütött egy, az úttesten átszaladó gyalogost csütörtökön délután négy óra körül a Kishegyesi úton. A 23 éves debreceni sofőr a Lóskúti utca felől a Derék utca irányába autózott, de nem az út- és látási viszonynak megfelelően választotta meg a járműve sebességét, amelynek következtében elütötte a 63 éves férfit. Az idős, helyi lakos súlyosan megsérült a balesetben. Az eset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott időjárási viszonyok miatt mindenki fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjen.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Balmazújváros - Kijelölt gyalogátkelőhelyen gázolt el egy járókelőt egy autós csütörtök este Balmazújvárosban, a Kossuth térnél. A balesetben a gyalogos - az elsődleges információk szerint - súlyosan sérült. Fotó: Matey István

A Sámsoni úti vasúti átjáró
Hajdú-Bihar - Szerencsére sikerült eltolni, nem sérült meg senki. Ügyeleti hírek csütörtökről. Személygépkocsi és egy helyi járatú autóbusz ütközött össze csütörtök reggel Bánk és Létavértes között. A személyautó az ütközés következtében az árokba hajtott, majd az oldalára borult. Az autóbuszon n...