Súlyos motoros baleset Újfaluban, egy 18 éves fiú sérült meg

Súlyos motoros baleset Újfaluban, egy 18 éves fiú sérült meg
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Ketten is súlyos sérülést szenvedtek balesetben hétfőn Hajdú-Bihar megye útjain.

Egy férfi június 19-én 17 óra 42 perckor autóval közlekedett Berettyóújfaluban, a Kossuth utcán a Honvéd utca felől a Dózsa György utca irányába. A Kossuth utca és a Szabadság utca kereszteződésében az 58 éves sofőr balra kanyarodott, azonban nem győződött meg arról, hogy a járműve előzését már megkezdte egy segédmotoros kerékpáros, akivel összeütközött. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint a 18 éves motoros fiú súlyos sérülést szenvedett. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Hajdúszoboszlón, a Nádudvari úton a Mező utca felől a Vénkert sor irányába közlekedett egy 49 éves férfi segédmotoros kerékpárral hétfő este fél 9 körül. A férfi haladása közben nekiütközött egy az úttest szélén szabályosan parkoló tehergépkocsi hátuljának, elesett és az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett.

mo2

mo3

Fotó: police.hu

A rendőri intézkedés során a motorossal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Vele szemben a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság eljárást indított.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés