Súlyos mentőautó-baleset történt Budapesten

Akt.:
Budapest, 2016. április 15. Felborult mentőautó a fővárosban, a XIII. kerületi Petneházy és a Röppentyű utca sarkán, ahol a megkülönböztető jelzéseit használó gépjármű egy személygépkocsival ütközött össze 2016. április 15-én. A mentőautó, amely súlyos sérültet szállított a Honvédkórházba, személyzete a balesetben megsérült, állapotuk a helyszíni vizsgálat alapján nem életveszélyes
Budapest, 2016. április 15. Felborult mentőautó a fővárosban, a XIII. kerületi Petneházy és a Röppentyű utca sarkán, ahol a megkülönböztető jelzéseit használó gépjármű egy személygépkocsival ütközött össze 2016. április 15-én. A mentőautó, amely súlyos sérültet szállított a Honvédkórházba, személyzete a balesetben megsérült, állapotuk a helyszíni vizsgálat alapján nem életveszélyes - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Személyautóval ütközött és felborult egy mentőautó péntek délelőtt Budapesten, a balesetben megsérült a mentőautó személyzete is – közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr-igazgatója az MTI-vel.

Győrfi Pál közleménye szerint a karambol a XIII. kerületi Petneházy és a Röppentyű utca sarkán történt. A megkülönböztető jelzéseit használó mentőautó egy súlyos sérültet szállított, a jármű a Honvédkórházba tartott. A balesetben a személyautó vezetője, a mentőtiszt, a mentőápoló és a mentőgépkocsi vezetője is megsérült.

Állapotuk a helyszíni vizsgálat alapján nem életveszélyes, az esetleges törések, belső sérülések kizárása, kórházi vizsgálatuk jelenleg is tart. A körülmények tisztázására vizsgálat indult – tette hozzá Győrfi Pál.

– MTI –