Súlyos baleset Vácnál

Egy ember meghalt, ketten megsérültek Vácnál, a 2A főúton, ahol egy kamion és egy autó ütközött össze pénteken délután.

Súlyos baleset Vácnál – az apa meghalt, fia életveszélyesen sérült

Mentőhelikopter szállította kórházba azt a 10 év körüli kisfiút, aki apja kocsijában ült, mikor Vác közelében frontálisan ütköztek egy kamionnal. A balesetben az autót vezető apa meghalt.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, súlyos baleset történt pénteken délután a 2A főúton, Vácnál. Egy ember meghalt, ketten – köztük egy gyerek – megsérültek. Az úton a mentés és helyszínelés végéig teljes útzár van.

A 2A főút 47-es kilométerénél, egy egyenes útszakaszon délután negyed hat körül történt a baleset. Egy autós eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy kamionnal. A kamionos megpróbálta félrerántani a kormányt, emiatt a szalagkorlátnak ütközött, de a karambolt így sem tudta elkerülni – tájékoztatott Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A balesetben meghalt az autó vezetője, a vele utazó gyermek és a kamionos megsérültek.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletének tájékoztatása szerint a balesetben egy 10 év körüli fiú sérült meg, őt súlyos-életveszélyes állapotban szállították kórházba Budapestre, mentőhelikopterrel.

 

– Független Hírügynökség –

Címkék: , ,