Sport

2013.11.14. 16:59

"Tudom, még fejlődnöm kell"

Debrecen - A Loki csatára a támadóbb taktikának is tulajdonítja, hogy jobban megy neki a játék.

Debrecen - A Loki csatára a támadóbb taktikának is tulajdonítja, hogy jobban megy neki a játék.

Jól teljesít az utóbbi hetekben a DVSC-TEVA támadója, Kulcsár Tamás, a 31 éves labdarúgó az Újpest elleni idegenbeli sikerből góllal és gólpasszal vette ki a részét, míg a múlt héten a Puskás Akadémia ellen előkészítette Szakály találatát, majd kiharcolt egy tizenegyest, illetve egy piros lapot az ellenfél kapusának.

Támadóbb szellemben

– Támadóbb taktikával lépünk pályára, mint korábban, ezáltal sokkal több támogatást kapok a társaktól, ezért megy nekem is jobban futball – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak.

– A szélső hátvédek is felzárkóznak a támadásokhoz, nyíltabban játszunk, ennek is köszönhető, hogy mi rúgtuk a legtöbb gólt az NB I-ben. Sok helyzetet alakítunk ki, amelyek időnként kimaradnak, amiért joggal kapjuk a kritikát, sajnos, ennek én is részese vagyok. A sok kihagyott ziccerem miatt elégedetlen vagyok magammal, holott ez nem képességbeli vagy gyakorlásbeli hiányosságokra vezethető vissza. Olyankor egyszerűen rosszul döntök, a meccsszituációkat nem lehet modellezni, de ebben mindenképpen fejlődnöm kell. Ami biztos, a csapattal együtt én is a maximumra törekszem – mondta Kulcsár, aki a Loki időnként tapasztalható görcsös játékának is kereste velünk az okát.

Minél több pontot

– Épp a napokban beszéltünk róla Szakály Petivel, hogy tulajdonképpen minden élcsapat meginog egy ilyen hosszú sorozatban, mint a bajnoki pontvadászat. Elég, ha a Videotonra gondolunk, egymás után kétszer is vereséget szenvedtek a fehérváriak. Nekünk is becsúszott két hazai döntetlen, de például ha az utóbbi hat forduló eredményeit számítjuk, akkor mi vezetjük a tabellát. A lényeg, hogy minél több pontot szerezzünk, emellett persze a közönséget is ki akarjuk szolgálni. Ez időnként sikerül, van, hogy nem, ilyenkor joggal kritizálnak a szurkolók – tette hozzá a támadó, majd elmosolyodott, amikor azt kérdeztük tőle: ki a gyorsabb, Dombi Tibi vagy ő?

– Mindig is Tibi volt a leggyorsabb és ő is marad – mondta nevetve Kulcsár Tamás.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!