Strandröpivel kezdődik az augusztus

Strandröpivel kezdődik az augusztus
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Augusztus elsején és másodikán Debrecenben, az Aquaticum Strandfürdőben kerül sor a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság ötödik fordulójára.


A versenyen szombaton a női és a férfi kettesek, míg vasárnap a vegyes párosok játszanak. A szervezők játéktudástól és előképzettségtől függetlenül szeretettel várnak minden résztvevőt.

Az előkelő helyeken végzők fordulónként és az összesítést követően is értékes ajándékokat vehetnek át a Ráthonyi Kft., mint főtámogató és a Hajdú-bihari Napló, mint fő média-támogató jóvoltából.

A mostani fordulóban is minden résztvevő Traubisodát kap ajándékba, ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora:

  • A győztes párosok tagjainak kategóriánként 3 fő részére az Andromeda Travel Kft. díjmentes szállást biztosít Görögországban, a tengerparton, Makrygialos üdülőhelyen 7 éjszakára
  • Az első három helyezettek érem és oklevél díjazásban részesülnek
  • Az első helyezett csapatok mindkét tagja külön-külön kupát nyer
  • A Hajdú-bihari Napló emblémázott ajándéktárgyait is megnyerik a győztesek

Az összesített versenyek (női, férfi, vegyes) egyéni győztesei ezúttal az érmeken, kupákon kívül pénzdíjat és az első három helyezettek nagyobb mennyiségű Traubisodát (az első helyezettek: 366 litert, a második helyezettek: 244 litert, a harmadik helyezettek: 122 litert) nyernek. A hölgyeknél a többiekkel szemben előnyt szerzett első négy helyen álló játékosok várhatóan indulnak a hétvégén. Kérdéses , hogy változik-e a dobogós helyeken az állás. A férfiaknál eddig minden fordulót más nyert meg, talán ez a forduló megszünteti az élen állók holtversenyét. A vegyes párosoknál az ebben a bajnokságban együtt induló Szabó Kármennek és Nagy Mártonnak jelentős előnye van a többiekkel szemben. Itt az a kérdés, hogy csökken, vagy tovább nő a különbség.

Előzetes regisztrációt is szívesen fogadnak a szervezők az eotvosvolley@externet.hu e-mail címen, de a helyszínen, a fürdő Klinika felőli főbejáratánál is lehet nevezni reggel 8 és 9 óra között. Több információ: +36-30/9658-158

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más érdekességek megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.

– Szombathy András –