“Strand, fesztivál, Balaton az idei nyár mottója”

Sokan vágynak a Balcsira
Sokan vágynak a Balcsira - © MTI Fotó: Mohai Balázs
Debrecen – Hosszabb külföldi nyaralást csak kevesen terveznek, de sok nyilatkozó szájából elhangzott a Balaton, mint lehetséges úticél, és persze a Campus Fesztivál sem marad le a listáról.

Diákmunkát végzek, kötetlen az időbeosztásom, így bármikor el tudok szabadulni egy kis lazításra. Egyelőre nincs pontos úti cél, de a Balaton szerepel a bakancslistámon – mondta Kolhós Gábor.

Kolhós Gábor Kolhós Gábor ©

– A munkám miatt nem valószínű, hogy az idén sor kerülne hosszabb nyaralásra, de kisebb kirándulásokra azért mindenképpen szánok időt – árulta el Rih Júlia.

Rih Júlia Rih Júlia ©

– Strand, fesztivál, Balaton az idei nyár mottója. A családdal és a barátokkal is tervezek egy kisebb kiruccanást a Balatonra. Fesztiválok közül a Campus és a Strand Fesztivál jöhet szóba – nyilatkozott lapunknak Pákozdi Csenge.

Pákozdi Csenge Pákozdi Csenge ©

– Az idei év eddigi fáradalmait egy-egy napos kirándulások alkalmával, illetve egy ötnapos balatoni nyaraláson pihenem ki a családom és a barátaim társaságában – hallhattuk Gara Dánieltől.

Gara Dániel Gara Dániel ©

– A párommal fogom tölteni a szabadságom a Balaton partján – felelte Puskás Edina.

Puskás Edina Puskás Edina ©

– Egyhetes, utazási iroda által szervezett szicíliai út a terv az idei nyárra a párommal. Emellett kisebb utazásokat teszünk majd a megye különböző nevezetességeihez, ellátogatunk a Tiszához és a Campus Fesztiválra is – fejtette ki Csáki Balázs.

Csáki Balázs Csáki Balázs ©

HBN-BL | Fotó: Matey István
hirdetés