Stílusos: az Ajtó utca felé menekült az ajtófeltörő srác

Stílusos: az Ajtó utca felé menekült az ajtófeltörő srác
© Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 20 éves férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint felfeszítette egy személygépkocsi ajtaját Debrecenben.

A Debreceni Rendőrkapitányság Gépjármű-felderítési Alosztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 20 éves B. Richárddal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2015. július 6-án 22 óra 30 perc körüli időben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját egy állampolgár arról értesítette, hogy egy Kút utcában parkoló Suzuki típusú személyautóhoz odalépett egy férfi, aki egy zseblámpával bevilágított az utastérbe. A férfi felfeszítette a gépkocsi egyik ajtaját és beült a járműbe. A bejelentő elmondta, hogy az ismeretlent a bűncselekmény közben valaki megzavarhatta, mert a gépjárműből hirtelen kiszállt és az Ajtó utca irányába elmenekült. A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, ahol rövid időn belül az Agárdi utcában igazoltatták a kapott személyleírásnak megfelelő 20 éves B. Richárdot, akit elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A rendőrség a terhelt ellen folytatott nyomozást 2015. november 16-án befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: , ,