Stand up – Litkai Gergely, Hadházi László és Bruti a Lovardában

Debrecen – Litkai Gergely, Hadházi László és Bruti nyomja a poénokat ezen a héten csütörtök este a Lovardában, a Stand Up Dumaszínház soron következő előadásán.

Négy évvel ezelőtt még alig ismertük őket, mára viszont szinte az egész világot bejárják a Dumaszínház humoristái, akikkel a hazai fellépések mellett az idén szeptembertől immár egy londoni klubban is találkozhat a publikum. A jegyek már napokkal a rendezvény előtt elkeltek, a londoni debütálás hatalmas sikerrel zárult. A kint élő magyar közönség ezentúl két-három havonta találkozhat majd a társulat tagjaival.

„Akkora volt a helyi érdeklődés, hogy csak egy szikra kellett, és máris kipattant az ottani Dumaszínház ötlete. Immár a Debrecen–Mátészalka–London tengelyen működünk” – mondja viccesen Litkai Gergely, a társaság vezetője.
A Magyarországon már hatvan helyszínen zajló előadás-sorozathoz Litkai szerint a közönség ad erőt: „Mindenhol nagy szeretettel várnak minket, fellépéseinken együtt dobban a szív, együtt nevet a száj.”

Ezen a héten a pesti humorvezér két debreceni kollégájával lép fel, adódott a kérdés, hogy készül-e esetleg valami városunkhoz köthető poénnal: „Debrecenben a Lovardában van az ország legnagyobb Dumaszínháza és a legjobb közönség, évek óta végig autópályán utazhatunk. Ennyi pozitív dologgal nehéz viccelődni, viszont a feleségem Debrecenben született, úgyhogy majd róla beszélek.”
– Sz. L. –

 INFO

A Stand Up Dumaszínház október 21-én, csütörtökön 19 órától kezdődő előadására jegyeket elővételben a Napló-székházban, az egyetemi Ajándékboltban, a Mezonban, a Tourinformban és a Lovarda sörözőjében válthatnak.