Horoszkóp rovat

2018.03.07. 08:41

Napi horoszkóp – 2018. március 7.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Vénusz és a Merkúr már a Kos jegyében jár, ez önt még erősebbé és határozottabbá teszi. Lehetősége adódhat a ranglétrán feljebb emelkednie. Ez akár munkahelyváltással is járhat, de nem feltétlenül. Akármi is az azonban, ami adódik az életében, jobban teszi, ha elfogadja. A hezitálás, minél tovább húzza, annál inkább csökkenti az esélyeit.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Jupiter szemben áll önnel. Talán kicsit túlterheltnek érzi magát. Rengeteg türelemre van szüksége, de ön nincs híján ennek... Délután sok vitára lenne alkalma, de ha lehet, inkább a hallgatást válassza.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Tegye félre a sértődöttségét, felejtse el a korábban felhalmozódott haragját, ugyanis a mai nap jó alkalmat nyújt ahhoz, hogy békejobbot nyújtson az ellenfeleinek. Ha örökké mindenkiben a rosszat veszi észre, azzal a saját esélyeit gyengíti.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ne a múlton töprengjen, inkább tervezze végre a jövőjét. A bolygók sok segítőt hoznak az útjába, de a szerencse most csak akkor szegődhet ön mellé, ha nem kívülről várja sorsa rendezését, hanem elébe megy a dolgoknak, és megpróbálja irányítani az eseményeket.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Két gyorsan mozgó bolygó is jegyet váltott, ezzel most ön is könnyebben mozoghat. Jól érzi magát, és a hivatásában is sok sikert érhet el. Megbeszélései mindenképpen sikerülnek.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Minden oka meg van arra, hogy úgy érezze, mintha ólomsúlyok lógnának a lábain. Csak lassan tud belendülni a napi teendők elvégzésébe. Este ha lehet, inkább maradjon egyedül, ne fogadjon vendégeket.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Pénzügyi kérdések foglalkoztatják, a komolyabb tranzakciókkal azonban még várnia kellene. Nehogy túlvállalja magát, vagy valamiben csőbe húzzák! A hirtelen ötletek ugyan jónak tűnhetnek, de idővel kiderülhet, hogy a dolognak több hátulütője van, mint igazi haszna.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Estig még a Skorpió jegyében áll a Hold. Több dolga lesz, mint a többieknek, és úgy érzi majd, hogy összecsaptak a feje fölött a hullámok. Csak a szükségesre szorítkozzon! A kevesebb néha többet jelent, főleg ma.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Mars bőven ellátja önt energiával. Tudja, hogyan kell eljárnia egy bizonyos ügyben, hogy sikereket érjen el. Nem árt, ha igénybe veszi egy bankár javaslatát, vagy egy biztosítási szakemberét. Ezzel komoly veszteségtől tudja megóvni magát!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Elsősorban a munkával kapcsolatos terveihez kap kellő lendületet és ér el az eddiginél sokkal jobb eredményeket, persze csak akkor, ha nem keveredik meddő vitába a kollégáival.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Próbálja visszafogni magát, és meglátja: az eredmény nem marad el. Szép szóval nagyobb sikert érhet el, mint lehengerlő stílussal.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A szerencse különösen kegyes lehet önhöz ma, széles jókedvével mindenkit magával sodor, megbabonáz. Otthonát érintő ügyekben nehézségeket okoznak partnerei: ha vállalkozókat, kézműveseket alkalmaz, legyen nagyon szemfüles!


[related-post post_id="3780904"]

[related-post post_id="3776072"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!