Sporthírek Hajdú-Biharból

Nézze meg mi történt Hajdú-Bihar sportéletében!

Átvette a vezetést a Termál SC

Magabiztosan nyert Tökölön a Hajdúnánás Termál SC együttese a női kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 22. fordulójában, s mivel a Bugyi SE-Újbuda kikapott, a fürdővárosiak átvették a vezetést a tabellán.


Győzelemre számítanak

Az utolsó lépés előtt a döntő felé mindenképpen győzelemre számít a DVSC-Korvex alakulatának edzője a Vác elleni mérkőzésen.


Útlezárás, forgalomkorlátozás labdarúgó mérkőzés miatt Nyíregyházán

Az április 20-án Nyíregyházán megrendezendő Nyíregyháza Spartacus FC – DVSC TEVA labdarúgó mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében a városi rendőrkapitányság ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el.


Bárcsak mindig így lenne

A hét végi mérleg összesen hat pont, miután a kis Loki és a HTE is győzedelmeskedett.


Dobogón a povolnysok

Az országos torna diákolimpián a középiskolás fiúk versenyében a Povolny szakképző csapata a dobogó harmadik fokára állhatott fel, míg egyéniben Kaszás Péter a második helyett szerezte meg.


Nyerni kell a keleti rangadón!

A pénteki, Üllői úti vereség után Nyíregyházán csak a három pont az elfogaható.


Görbeháza kezdi visszanyerni formáját

Az utóbbi időben egyre jobb teljesítményt nyújtó fiatal görbeháziak most a Vámospércset győzték le.


Az eleje azonos, a vége már nem

Két „hajdú” csapott össze vasárnap, szerencsét most a szoboszlói „vég” hozott.


Debreceni úszó az ifjúsági olimpián!

Elnökségi ülést tartott a Magyar Úszó Szövetség, melyen kiemelt témaként szerepelt a szingapúri ifjúsági olimpiai csapat kijelölése.


Érdemes lesz korábban kimenni!

Óriási várakozás előzi meg a DVSC-Korvex–Vác női élvonalbeli bajnokit, hiszen ha nyer a Loki hazai közönség előtt a Hódosban, akkor a debreceniek bejutnak az Arany Ászok rájátszás döntőjébe.


Elment a hajó

Egy gólos vereséget szenvedett a Debreceni Floorball SE csapata a Dunai Krokodilok otthonában, akik ennek köszönhetően bajnoki címet ünnepelhettek.


Újra remekeltek a DRSE senior cselgáncsozói

Százhalombattán rendezték meg a Nyílt Magyar Masters Judo Bajnokságot, amelyen 14 ország 231 cselgáncsozója – köztük 87 külföldi versenyző – lépett tatamira, köztük a Debreceni Rendőr Sportegyesület (DRSE) senior judósai.


Vereség a nyitányon

Vereséggel kezdte a bajnoki idényt a Debrecen Gladiators csapata a Divizio I-ben; a nyitányon az újonc Jászberény Wolvorines 24–13-ra legyőzte a hajdúsági alakulatot.


Négy debreceni bokszarany az utánpótlás olimpiáról

Remekül szerepeltek megyénk ifjú öklözői a Pécsett megrendezett serdülő és junior utánpótlás olimpián.