Debrecen hírei

2012.12.16. 16:26

Az Eb lenyomta az olimpiát

Míg a londoni eseményeket nálunk csak a magyarok szereplése idején figyelték kimagaslóan sokan, addig a foci Eb mindent vitt.

Míg a londoni eseményeket nálunk csak a magyarok szereplése idején figyelték kimagaslóan sokan, addig a foci Eb mindent vitt.

Sportcsemegékben igencsak bővelkedő esztendőt tudhatnak idén szilveszterkor maguk mögött a televíziónézők, ugyanis 2012-ben nem csupán a páros években esedékes labdarúgó seregszemlét rendeztek, hanem az ötkarikás küzdelmeket is. Utóbbi esemény legnézettebb pillanatai természetesen a magyarok éremszerzéssel kecsegtető versenyszámai voltak, egy ország nézte Risztov Éva vagy éppen a kajakos lányok aranyos produkcióját, a meglepetésember, Szilágyi Áron mennybemeneteléről nem is beszélve.

Ennek ellenére a spanyolok győzelmét hozó futball Európa-bajnokság bizonyult a legnézettebbnek, ott ugyanis egy hónapon át kis túlzással naponta rendeztek egy-egy csúcsmeccset, melyet országszerte óriáskivetítőkön is követhettek a fanatikusok. Ráadásul a torna nézettségének biztosan jót tett a többség által vagy imádott, vagy gyűlölt olaszok menetelése, amire szinte senki sem számított.

Ha tévés sportágról beszélünk, akkor egyértelmű, hogy a Forma-1 sem maradhat ki a szórásból, Vettelék gigászi küzdelmeit a közszolgálati csatorna segítségével mindenki figyelemmel kísérhette hazánkban. Ugyanúgy a favorit sportműsorok közé tartozik évről évre a labdarúgó Bajnokok Ligája fináléja is, idén a Chelsea–Bayern München találkozó kapott kiemelt figyelmet.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!