haon-sportoldal

2008.09.24. 15:18

DVSC-DEAC - Budapest Honvéd mérkőzés

<p>DVSC-DEAC - Budapest Honvéd mérkőzés a Magyar Kupa IV forduló. <dia width="900" height="700" alt="DVSC-DEAC-Kispest 2008.09.24."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/DVSC_DEAC_Kispest_2008_09_24_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="DVSC-DEAC-Kispest 2008.09.24." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/dvsc-deac-kispest-1.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" />&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/dvscdeackispest2%20DI.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A><P></P></A></p>

Vége a mérkőzésnek a Honvéd egy góllal és a nagyobb rutinjával megnyerte a mérkőzést. Ezzel bejutott a legjobb tizenhat közé.

91 perc

Sajnos a bekapott gól után a Kisloki nem tudott újítani a játékán, úgy tűnik, hogy a Honvéd nagyobb rutinjának köszönhetően hozza ezt a mérkőzést. Az utolsó pillanatokban Rodrigues lőtt éles szögből az oldalhálóba. A Honvéd 10 emberrel is magabiztos volt.

88. perc
A gólt szerző Abraham helyett Debreczeni állt be.

82. percHorváthot a Honvéd játékosát második sárgalapja után kiállították. Az alapvonaltól két méterre a tizernhatosról elvégzett szabadrúgást Lucas borzasztóan rúgta el. Ebben több volt.

81 perc Nem tud helyzetbe kerülni a DEAC a fiatal játékosok láthatóan elfáradtak. Czanik helyett Lucas a pályán.

75. percRezes tálalt Szilágyi elé aki 20 méterről egyből lőtt a labda majdnem a szögletzászlónál hagyta el a játékteret. Szemmel láthatóan a Honvédnak megfelel ez az eredmény.

71. perc Újabb csere a DEAC-ban Spitzmüller helyett Szilágyi Péter a pályán. A Honvéd a gól után cvisszaállt a hazaiak pedig helyzet nélkül küzdenek az egyenlítésért.

67. perc Vezet a Honvéd! Rodriges adott be a jobboldalról Abraham ugrott a legmagasabbra aki a földre fejelte a labdát és onnan a léc alá pattant. 0-1 66. perc Cserélt a DEAC Nagy Róbert helyett Dódi a pályán.

65. percRezes taglózta le Horváthot amiért sárga lapot kapott, az est után kisebb kakaskodás alakult ki Smiljanics nehezményezte a belépőt, de helyreállt a rend.

60. percIvancsics kissé balról 23 méterről megeresztett ballábas lövését bravúrral tolta szögletre a debreceni kapus.

59. perc. Cserél a Honvéd Stojakovic helyére Abbas jön

 58. perc Horváth csúszott rá hátulról ellenfele lábára sárga lapot kapott érte. A jobboldalról elvégzett szabadrúgás gondot okozott Rabóczkinak aki csak másodjára tudta megkaparintani a labdát.

56. percCzanik végezhetett el szabadrúgást középről 17 méterről ám lövés a sorfalba vágódott. Ígéretes helyzet volt. Az utóbbi percek a Kislokié voltak.

52. perc Urbin tört be középen a tizenhatoson belülre a lövés pillanatában, nagy helyzetben smiljanic szerelte.

Ebben a támadásban benne volt a gól.

47. perc Abraham tört be a jobboldalon a tizenhartoson belülre 12 méterről beadás helyett kapura lőtt két méterrel mellé ment. Elkezdődött a második félidő. A vendégeknél Diego helyett Ivancsics a pályán.

Vége a félidőnek. A Honvéd támadott veszélyesebben a kisloki egyelőre sok hibával játszik.

41. percSmiljanic kapott sárgát kezezésért. A szabadrúgásból Czanik 20 méterről a bal sarokra lőtt, de a Honvéd kapusa bravúrral védett.

37. perc

Abraham lépett ki a leshatáron szerencsére hosszan szöktette magát így Verplcz kivetődve tisztázott előle.

36. perc

Ismét a Honvéd térfelén folyik a játék, de a hazaiaknál az utolsó passzokba mindig hiba csúszik.

32. perc

Diego adott be baloldalról a kaputól 10 méterre Abraham mellre vette a labdát, de nagy helyzetben felé emelt.

30. perc

Stojakovic ívelt be jobbról harminc méterről egy szabadrúgást centikkel suhant el a berobbanó Smiljanic feje előtt.

24. perc

Némileg följebb jött a DEAC   Urbin a Honvéd tizenhatosán belül 10 méterre a kaputól kilépett az utolsó pillanartban mentettek előle a védők. Bátrabb támadójátékkal lehet keresnivalója a kis Lokinak.

22., perc

Diego kíméletlenül belerúgott Nagy Róbertbe örülhet hogy megúszta sárgával. Egyelőre mindkét csapat sok hibával játszik.

16.,

Ludánszki kapott sárgalapot durvaságért.

14.,

Smiljanic  vétett el egy labdát a 11-es pontnál, pedig senkitől sem zavartatva óriási ziccerben volt. A Honvéd irányítja a játékot a DEAC csak keresiönmagát.

10. perc

Rezes adott be a balszélről Czanik egy átvétel után 20 méterről magasan felélőtt. Megérkeztek a vendég drukkerek szám szerint 26-an.

8. perc

 Diego vett át egy labdát a Loki tizanhatosánál középre tartó lövését biztosan védte a kapus.

1., perc

 A debreceniek kezdik a játékot.

A mérkőzés kezdetét gyásszünet előzte meg tegnap elhunyt Illovszky Rudolf emlékére.

A Loki induló dallamára bevonulnak a csapatok, a Honvéd fehérben a DEAC tiszta pirosban áll föl. A hazaiak egy-egy labdát rúgnak a nézők közé.Megérkezett a VIP pályholyba a Loki teljes szakmai stábja és több játékosa is.

Negyed órával a talákozó kezdete előtt körübelül kétszázan vannak a stadionban. Az idő és a pálya talaja ideális a jó focihoz.

DVSC-DEAC: Verplcz, Ludánszki, Kardos, Fodor, Korhutz, Nagy, Czanik, Varga, Spitzmüller, Rezes, Urbin,

Honvéd: Rabóczki, Smiljanic, Maróti, Vincze, Diego, Genito, Filo, Abraham, Rodrigues, Stojakovic, Horváth,

 

 

  • Új technikai igazgató a Sportiskola élén
  • Erőfelmérő torna előtt a DEKE
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!