Speciális labdarúgó torna Körösszakálon

Speciális labdarúgó torna Körösszakálon
Körösszakál-Komádi – Sok ember volt kíváncsi arra a sporttalálkozóra, melyet a körösszakál Sportcsarnokban rendeztek szombat délelőtt. A Bihari Szociális Szolgáltató Nonprofit Kft Komádi Fogyatékosok Otthona már második alkalommal szervez ilyen labdarúgótornát – értesült a HAON Vmirjáncki József külső tudósítótól.

A verseny színhelye most is Körösszakál volt, mert Samók Gyula polgármester díjtalanul bocsátotta a rendezvény szervezőinek a sportcsarnokot.

Nagyné Tarsoly Andrea a komádi intézmény vezetője és Trippon Jánosné voltak a rendezvény szervezői.

Báránd-Hosszúhát, Debrecen, Hajdúszoboszló, Komádi I. és Komádi II. csapatai  jelentek meg a versenyen Körösszakálban.

A versenyzők megérkezése után hamarosan elkezdődtek a mérkőzések. A népes közönség pedig szurkolva egy-egy csapatnak, vagy játékosnak buzdította őket. Így jól érezték magukat játékosok, szurkolók egyaránt.

A labdarúgó torna szervezői igyekeztek úgy elosztani a felajánlott díjakat, ajándékokat, hogy minden megjelent csapat kapjon belőle. Senki sem ment haza díszes érem nélkül.

A versenyzőket támogatta a körösszakáli Önkormányzat és az ugyancsak a körösszakáli Sportegyesület, akik különdíjként díszes kupát ajánlottak fel a legjobb csapatnak. A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat képviseletében Kovács Zoltán megyei önkormányzat tagja ajándékot hozott a csapatoknak. Berettyóújfaluból a Mezei-Vill Futsal FC. labdarúgócsapat tagjai szintén ajándékokkal kedveskedtek a játékosoknak. Az eredmény hirdetés után pedig barátságos mérkőzést játszottak a labdarugó torna győztesként kikerülő Hajdúszoboszló együttesével..

A speciális labdarugó torna végeredménye:

       Első helyezést értek el  a Hajdúszoboszlóról érkező labdarugók, másodikok

       a Komádiak II-es csapat tagjai lettek, míg harmadikok a Báránd-Hosszúhát

       együttese.

Érdekes színfoltja volt a labdarúgókupa küzdelmeinek, hogy Báránd-Hosszúhát csapatában egy fiatal lány is játszott. Mosdóczi Evelin igen hasznos játékosa volt csapatának, szép és eredményes játékával kivívta játékostársainak és a szurkolók elismerését.