Portálunkon tudósítunk Hajdú-Bihar megye legfrissebb eseményeiről, beszámolunk a közéleti eseményekről, sportcsapataink szerepléséről, valamint a legfontosabb bel- és külföldi hírekről is tájékoztatjuk olvasóinkat. Oldalunkat folyamatosan frissítjük, tartalmi skálánkon találhatóak életmód, kulturális, múltidéző, tudományos és bulvár cikkek is. Tartalmainkat színesítik a fotós és videós beszámolóink. A közéleti és sport témák mellett legnépszerűbb tartalmaink közé tartozik a Nap szépe rovat, kvízjátékok, tesztek, retro összeállítások.

Portálunk tematikus aloldalakból, illetve Hajdú-Bihar megye településeinek oldalaiból épül fel. A haon.hu látogatói elsősorban Debrecenből és vonzáskörzetéből, illetve megyénk nagyobb településeiről kerülnek ki. Közösségi oldalunkon közel 40 ezer követője van a portálunknak. ​

2015 szeptemberében a maga havi 52 158 megyei valós látogatószámával a hírportálok közül a haon.hu-t látogatta meg a második legtöbb hajdú-bihar megyei látogató, így hírportálunk valóban egyedülálló elérést tud biztosítani a megyei internetezők körében*.

*Forrás: gemius-DKT Audiance 2015-09 (15+, belföldi közönség)

http://dkt.hu/hu/menu/ola.html
  • Regionális Értékesítési Vezető
   Balogh Annamária
   annamaria.balogh@inform.hu
   +36 30 534 8409

   
   • Regionális Online Értékesítő
    Göncziné Szívós Anett
    anett.gonczine@inform.hu
    +36 30 997 7123

   
   • Online Médiareferens
    Szádvári Magdolna
    magdolna.szadvari@inform.hu
    +36 30 443 1751

   
   • Key Account Manager (Budapest)
    Pálóczi Tamás
    tamas.paloczi@inform.hu
    +36 20 579 5689