Sörözőből loptak

Debrecen – Az egyik gyanúsított elterelte a sértett figyelmét, míg társa ellopta a táskát. A debreceni rendőrök azonosították, és elfogták a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható két férfit.

Egy férfi tett feljelentést az ügyben 2016. február 29-én 15 óra 19 perckor a Debreceni Rendőrkapitányságon. Aznap délben ugyanis Debrecenben, a Hajnal utcában található sörözőben ismeretlen tettesek ellopták a pulton lévő táskáját, miközben a munkáját végezte. A táskában készpénz és iratok voltak.

A sértett elmondta, hogy a vendéglátóhelyen rajta kívül két vendég tartózkodott, akik közül az egyiket már többször látta. A beszerzett adatok és a kapott személyleírás alapján a járőrök azonosították és a városban aznap elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfiakat. A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított 28 éves R. Csabát és a 32 éves P. Zoltánt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terheltekkel szemben szabadlábon hagyásuk mellett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –