Sorozatbetörőt keres a debreceni rendőrség

Akt.:
Kerékgyártó Norbert
Kerékgyártó Norbert - © Fotó: police.hu
Debrecen – Országos elfogatóparancsot adott ki Kerékgyártó Norbert ellen a Debreceni Rendőrkapitányság.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 09010/211/2015. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Kerékgyártó Norbert helyi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2015. január 16-tól Debrecen Vénkert és Újkert területén több tucat társasházi lakás nyitva hagyott bejárati ajtaján besurrant és az ingatlanokból különböző értéktárgyakat eltulajdonított. A Betörési Alosztály nyomozói a beszerezett adatok alapján azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves Kerékgyártó Norbertet. A helyi lakos ellen a Debreceni Rendőrkapitányság országos elfogatóparancsot adott ki.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Kerékgyártó Norbert tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés