Sörösüveggel ütöttek le egy férfit Debrecen-Bánkon

Akt.:
Sörösüveggel ütöttek le egy férfit Debrecen-Bánkon
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogták azt a két férfit, akik a gyanú szerint bántalmazták az 51 éves sértettet egy Debrecen-Bánkon található italbolt előtt.


A sértett 2016. július 11-én 12 óra 20 perckor tett bejelentést arról, hogy egy vitát követően két ismeretlen személy bántalmazta őt egy italbolt előtt, majd egy sörösüveggel fejbe verték. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol a kapott személyleírás alapján azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két helyi lakost.

Az 51 éves sértett az ütéstől a fején megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrkapitányságra előállított 50 éves B. Györgyöt és az 57 éves S. Gábort a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –
hirdetés