Soron kívül is átvizsgálják a járműveket

Debrecen – Kórházba szállították a mentők azt a nőt, akinek az egyik buszjáraton a fejére esett a TFT-monitor.

A hétfőn reggel fél 9 körül történt szerencsétlenségről a Debrecenben Hallottam Facebook-csoport számolt be. Eszerint a buszon a Kopja utcai megállóban leszakadt a monitor és az éppen alatta álló fiatal hölgy fejére esett. A vérzést zsebkendővel és vízzel igyekeztek csillapítani. A mentők a kórházba szállították a sérültet. A garázsmenet feliratú busz 8.49-kor érkezett, hogy elszállítsa az utasokat.

A monitor leesését és az utas sérülését megerősítette a DKV, ahonnan még azt a tájékoztatást is kaptuk, hogy balesetről a járművezető azonnal értesítette a mentőket és a forgalomirányítót. A mentők helyszínre érkezéséig a buszsofőr ellátta a sérült utast.

Naponta ellenőrzik

Pintér István, a buszok szervizelését végző Intertanker Zrt. közlekedési ágazatvezetőjének tájékoztatása szerint eddig tisztázatlan körülmények között megsérült az egyik busz utastájékoztató konzolja. A meghibásodás előzményeinek, illetve okának vizsgálatát elrendelte és a gyártó bevonásával megkezdte a társaság. Ugyancsak elrendelte a debreceni közösségi közlekedésben résztvevő összes jármű soron kívüli átvizsgálását. A zrt. a szabályzata szerint egyébként is napi rendszerességgel ellenőrzik a járművek közlekedésbiztonsági- és biztonsági megfelelőségét.

HBN


Monitor esett egy lány fejére a helyi autóbuszjáraton Debrecenben
Az autóbuszba szerelt utastájékoztató monitor esett egy lány fejére hétfő délelőtt a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. egyik helyi járatán – tájékoztatott a cég kommunikációs és marketing vezetője.


TFT-monitor zuhant az utas fejére a buszon
Debrecen – Könnyű sérülést szenvedett és kórházba szállították a mentők azt a nőt, akinek az egyik menetrendszerinti járaton a fejére esett a TFT-monitor.

Címkék: , , ,hirdetés