Sorházi lakás, új építésű ház a Debreceni eladó lakások kínálatában

Akt.:
Sorházi lakás, új építésű ház a Debreceni eladó lakások kínálatában
A Debreceni eladó lakások között találtunk pár gyöngyszemet, amit talán érdemes a gyermekes családoknak és az egyetemre készülőknek is megtekinteniük. A városban egymást érik az új beruházások ezért folyamatosan érdemes nyomon követni az új lakás hirdetéseket, amelyek között családoknak, fiataloknak az életkezdéshez és az idősebb korosztálynak is találunk megfelelő otthont.

Erkélyes, kertkapcsolatos sorházi lakás az egyetem közelében a Debreceni eladó lakások között

Egy kitűnő befektetési lehetőséget kínálnak a Debreceni eladó lakások között, hiszen a sorházi lakás a debreceni Műszaki kar közelében fekszik. A 2006-ban épült 5 szobás otthon erkéllyel és még kertkapcsolattal is rendelkezik. Ezt ajánljuk fiataloknak illetve azoknak, akik ingatlan bérbeadással foglalkoznak. A gázcirkó fűtéses és padló fűtéses ingatlan nagyon frekventált helyen fekszik, ezért kitűnő befektetésnek bizonyulhat. A földszintre belépve a nappaliba jutunk és innen a konyhába.

Az otthon 3 szintes és összesen 5 szobát kínál. Minden szinten szépen kialakított fürdőszoba található. Az első szinten 2 szoba kapott helyet és egy sarokkáddal felszerelt fürdőszoba, a tetőtérben pedig újabb 2 szobát találunk egy gardróbbal és fürdőszobával. A jól elszeparálható ingatlant az otthonterkep.hu oldalán találtuk meg. A klímás és erkélyes, saját garázzsal rendelkező ingatlan számtalan lehetőséget kínál.

Saját ízlés szerint befejezhető új építésű ház

A Debreceni eladó lakások között leltük ezt a gyöngyszemet, amelyet még mindenki a saját ízlésére formálhat. Ajánljuk családoknak, akik szeretnék még kialakítani új otthonukat, de nem akarnak sokat várni az építkezéssel. A Lachner utcai ház még 2015-ben épült fel és 90%-os készültségű. Kettő szoba és kettő fürdőszoba található meg a házban, amely mellé egy nappali is jár konyhával és étkezőhelyiséggel. A 65 négyzetméteres ház mellett egy 28 négyzetméteres garázs is megtalálható.

A telek összesen 450 négyzetméter és a terasz is burkolattal ellátott. A fűtésről és a melegvíz ellátásról kondenzációs kazán gondoskodik. A nagy telken lehetőség van még kerti sütöde kialakítására is, hiszen a kertkapcsolatos házak egyik nagy előnye, hogy számtalan kerti pikniket rendezhetünk barátainknak, családtagjainknak vagy ismerőseinknek. Ezt a házat mindenki a saját ízlése és tudása szerint alakíthatja, de lehetőség van felkérni a kivitelezőt is a ház befejezésére. Minden azon múlik, hogy mi magunk kívánunk-e ezzel foglalkozni és van hozzá elegendő szaktudásunk, vagy bízzuk a profikra.

Új építésű ikerház megfizethető áron

A Debreceni eladó lakások között egy ritka kincset is leltünk, hiszen a 92 négyzetméteres, új építésű 4 szobás ház már 30 millió forintért a miénk lehet. A Nagybánya lakópark még kiépülőben van, de fiatal házasoknak, család alapítóknak tökéletes helyszínt biztosít. A házra még CSOK is igényelhető, amely sokaknak segítséget jelenthet.


A dupla komfortos, tégla építésű, kertel rendelkező ingatlan mindenkinek nyugodt családi életet biztosít. Ma már igazán érdemes az új építésű lakások mellett dönteni, hiszen a felhasznált építőanyagok és a modern technológiák alkalmazása az építkezések során biztosítja a minőséget. Egy olyan otthon megvásárlását teszi lehetővé, amely akár több évtizedig is a biztonságos otthont jelentheti a családtagok számára.