Sokkolta, amikor rátalált Daróczira

Sokkolta, amikor rátalált Daróczira
Mindenki erre várt! Megszólalt a titokzatos koronatanú, H. Hubert (31), az a fiatalember, aki április 2-án, azon a végzetes éjszakán rátalált Daróczi Dávid (†37) felakasztott holttestére.

A férfi, aki azon a végzetes éjszakán rátörte az ajtót Daróczi Dávidra, és aki először szembesült azzal, mi történt a barátjával, vállalta, hogy exkluzív interjút ad a Fókusznak.

Exkluzív interjút adott a Fókusznak az a férfi, aki megtalálta Daróczi Dávidot a végzetes éjszakán. Ő a tragédia egyetlen hiteles tanúja, aki rátalált a férfira, és az utolsó pillanatig próbálta visszahozni őt az életbe.

Azt mondja, elege lett az elmúlt hetekben őt és elhúnyt barátját ért támadásokból, a rágalmakból és a volt kormányszóvivő életéről és haláláról szóló pletykákból. Eldöntötte, hogy a nyilvánosság előtt, tabuk nélkül mindent tisztáz.

Nézze meg a videót ide kattintva >>>

– Ezt a tragédiát nem lehetett megelőzni! – fakadt ki Hubert a kamerák előtt. Elmondása szerint nem tudott arról, hogy  barátjának komolyabb anyagi gondjai lettek volna. Nem is érti a találgatásokat, tőle sem kért kölcsön Daróczi, s arról sem tudott, hogy másnak tartozna. Az utolsó héten már voltak látható jelei annak, hogy barátja a depresszióval küzd.

–  Április 2-án, péntek délután beszéltem vele utoljára – árulta el. Akkor már aggasztóan rossz lelkiállapotban volt. Hubert néhány óra elteltével egyre nyugtalanabb lett, érezte, hogy valami baj történik a barátjával. Nem igaz, hogy SMS-t kapott volna, semmilyen értesítés nem érkezett, pusztán rossz előérzete támadt.

Többször is tárcsázta Daróczi mobilját. A telefon kicsöngött, ám tőle szokatlan módon Dávid nem vette fel. Ekkor fogta el a pánik, is elindult barátját felkutatni. Azt tudta, hogy Dávid néhány nappal korábban közös barátjuk, Batiz András lakásába költözött, az Andrássy útra. Ám nem tudta a pontos címet, soha nem járt korábban abban a házban. 

Kétségbeesve hívta Batizt, hogy útbaigazítsa. Megtalálta az épületet, a kaput zárva találta, habozás nélkül berúgta a nehéz faajtót. Rohant fel a 3. emeletre, a lakás ajtaját szintén zárva találta. Belülről volt bezárva. Könyökével beütötte az ajtón lévő kisablakot, belülről kivette a kulcsot, kinyitotta az ajtót, és berohant.

Fogalma sem volt, mi vár rá, milyen állapotban talál barátjára. Az is megfordult a fejében, hogy Dávid esetleg agresszíven fogadja, akár rá is támad. Ám ennél is rosszabb történt. A konyhában talált rá barátja élettelenül csüngő testére. Nadrágszíjára akasztotta fel magát, a radiátor csövére.

– Valóságos sokkot kaptam! Mindent megpróbáltam, hogy visszahozzam Dávidot az életbe – mondta megtörten a fiatalember. 

Folytatás a Blikk oldalán >>>

– Blikk, RTLKlub.hu –