Sokkoló képek: 60 évesnek néz ki a kislány

Sokkoló képek: 60 évesnek néz ki a kislány
Szörnyű betegségben szenved a 7 éves brit kislány, Ashanti Elliot Smith.

Rajta kívül a világon csak 52-en szenvednek a Hutchinson-Gilford kórban, ami azt jelenti, hogy egy genetikai betegség miatt a testük sokkal gyorsabban öregszik, mint kellene.

A kis Ashanti az orvosok szerint nagyjából nyolcszor gyorsabban öregszik testileg, mint kellene. 10 évesen nagyjából a testi állapota egy 80 éves nagymamához lesz hasonló, és orvosai szerint nincs mód a gyógyulásra.

Kattintson ide a képekért >>>

Ashanti édesanyja, Phoebe elmesélte, hogy külseje ellenére kislánya pont olyan életet él, mint egy átlagos hétéves. Nagyon szeret játszani, bohóckodni, táncolni a kedvenc együttese zenéjére, egyedül az okoz problémát, hogy testi állapota miatt nagyon gyorsan elfárad, kimerül.

A 24 éves édesanyát nagyon elszomorítja, amikor az utcán megbámulják a kislányt, vagy bántó megjegyzéseket tesznek rá az emberek. Igyekszik olyan boldog gyerekkort biztosítani neki, amilyet csak tud.

Videó a kislányról >>>

Ashanti teljesen normális terhesség után született, és 3 hetes korában vették nála észre a betegség első jeleit. A kislány teste teljesen megváltozott, és rögtön orvoshoz rohantak vele. Itt diagnosztizálták a szörnyű betegséget.

Bár szülei tudják, hogy a kislány nem élhet sokáig, vele nem beszélnek erről, mert nem akarják megijeszteni, és azt akarják, hogy a lehető legboldogabb életet élje.

– MON –