Sokat hibázott, de győzött a DEAC

Akt.:
Sokat hibázott, de győzött a DEAC
© Fotó: Koppányi Szabolcs
Debrecen – Vasárnap este a Göcsej otthonában lépett pályára a DEAC élvonalbeli női futsalcsapata.

 

Bár a mérkőzés során a debreceniek rengeteg nagy helyzetet puskáztak el, a végeredmény mégis örömteli. Sólyom Attila alakulata tehát összességében jól teljesített, mégis van még mit csiszolni a lányok játékán. Kiemelendő Kósa Viktória teljesítménye, hisz a DEAC hálóőre ismét nagyon hatékonyan védett, ő is jócskán kellett ehhez a fontos győzelemhez.

A második körben a DEAC az igen jó formában lévő Airnergy alakulatát fogadja március 18-án este fél héttől a DESOK-ban. A budapestiek ellen ezidáig egy döntetlen és győzelem fekszik a DEAC mérlegén.

Sólyom Attila: – A győzelemnek nagyon örülünk, a legfontosabb a három pont megszerzése volt, amivel egy kis lépéssel közelebb kerültünk céljaink eléréséhez. Holnaptól azonban a következő meccsre koncentrálunk, hiszen innentől az a legfontosabb számunkra.

Kósa Viktória: – Nehéznek és kicsit nyögvenyelősnek éreztem a mai meccset, amelyen elég sokat hibáztunk, de nagyon akartuk a sikert, aminek meg lett az eredménye.

– Koppányi Szabolcs –


Göcsej SK Sport 36 – DEAC 2-3 (0-1)

Női futsal NB I. rájátszás, alsóház, 1. kör

2017. március 12. Zalaegerszeg

DEAC: Kósa – Pócsik, Tóth, Máriás, Bornemissza (1). Cs.: Bereczki (1), Dancs, Radics (1), Urai, Kertész. Edző: Sólyom Attila.Sporthírek