Sok találat, izgalmak, meglepetéseredmények

Halek Márton
Halek Márton - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Eddigi teljesítményével több kisebb csapat is kivívta Halek Márton szimpátiáját a vb-n.

A Debrecen OB I-es pólócsapatának játékosa számára nem csupán a vízilabda létezik, Halek Márton a labdarúgó-vb eseményeit is figyelemmel kíséri.

– Eddig nagyon tetszik a torna, szerencsére sok gól esik, éppen ezért izgalmasak az összecsapások. Nem jönnek be a papírforma eredmények, több meglepetéseredmény is született már. A spanyolok és az angolok kiesése is meglepett, illetve a portugáloktól és a braziloktól is többet vártam. Kedvenc csapatom igazából nincs, bár több kisebb együttessel is elkezdtem szimpatizálni; Horvátország, Svájc, Chile, Uruguay és Costa Rica teljesítménye is tetszett – mondta el a Napló érdeklődésére Halek, a DVSE egyik alapembere, aki a labdarúgók közül Suárezt és Hazardot emelte ki.

Finalisták

Mindenkit foglalkoztat, mely csapatok érhetnek oda a döntőbe. – A francia válogatott számomra elég komplettnek tűnik most, ugyanakkor a hollandok és a németek is esélyesek lehetnek a végső győzelemre. Argentínát is kedvelem, de sajnos nem érzem úgy, hogy ők ezúttal nagyon összeálltak volna – vélekedett az Universiadé-győztes vízilabdázó.

HBN–SZADÓ