Sok mindent megtesz az ember egy kislány kedvéért, ha kell, még kiskutyát is lop

Sok mindent megtesz az ember egy kislány kedvéért, ha kell, még kiskutyát is lop
© Fotó: police.hu
Balmazújváros – A balmazújvárosi rendőrök elfogták azt a fiút, aki a megalapozott gyanú szerint ellopott egy vizslakölyköt.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2016. május 18-án 10 óra 10 perc körül egy fiú bemászott balmazújvárosi háza kerítésén, és az udvarról ellopta a 8 hetes magyar vizsláját. A nő ekkor a házban tartózkodott és azt hallotta meg, hogy szomszédja kiabál neki. Mikor a bejelentő kiment az utcára azt vette észre, hogy egy fiatalkorú fiú és két lány az ő kutyájával állnak az út szélén. A sértett kérdőre vonta a fiatalokat és visszavitte kutyáját a házába, majd értesítette a rendőrséget a történtekről.

A járőrök adatgyűjtést végeztek a környéken és meglátták a kapott személyleírásnak megfelelő fiatalokat, akiket igazoltattak. A két kislányt meghallgatásukat követően átadták szüleiknek. A 15 éves fiút a rendőrök elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a helyi fiatalkorút, aki elmondta, hogy a vele lévő egyik kislánynak megtetszett az eb, amit ő emiatt akart elvinni.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a fiú ellen.

– police.hu –


Cuki kiskutyát loptak Polgáron, a tolvaj már el is adta, mire megtalálták
Hajdúnánás – A hajdúnánási rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, az ellopott kölyökkutyát pedig visszaadták a sértettnek.


Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 20 személyt állítottak elő, köztük 13 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

hirdetés