Skorpió szerelmi horoszkóp 2010.

Skorpió szerelmi horoszkóp 2010.
Uralkodó bolygód a Plútó, 2010-ben alaposan felforgatja az életedet.

Egyetlen más bolygónak se lesz akkora hatása az életedre, mint ennek a “lefokozott”, ám nagyon kemény változásokat ígérő bolygónak. Eddig sem volt jellemző rád a megalkuvás, a következő hónapokban pedig végképp nem tudod majd elfogadni azokat a körülményeket, amik szűk keretek közé szorítanak.

 A változások, még ha erőltetettek is, a hasznodra válnak, mert kiemelnek az idejétmúlt állapotból. Amikor erre sor kerül – mondjuk azzal, hogy szakítasz a partnereddel, vagy elköltözöl megszokott környezetedből, esetleg elveszíted a legjobb barátodat, az az érzésed, hogy mindez váratlanul történt. Pedig nagyon is elő volt készítve, felkészülhettél rá. Talán tudat alatt irányítottad is az eseményeket.

Tavaszra talán már meg is érik lelkedben a végleges döntés: együtt vagy külön. Bármelyiket választod, megszenveded a változást. Mert nemcsak a válás tartogat új helyzetet, hanem a „maradás” is. Teljesen új alapokon, új játékszabályok mellett folytathatod az életed a régi pároddal. Novemberre kiderül, hogy a döntésed helyes volt-e. Ám ekkor már nem is annyira te, mint a körülmények határozzák meg, mi legyen a következő lépés. Egy biztos: 2010 végéig minden megváltozik, még te is.

 

Forrás: Astronet.hu