Sirián tudja, fejlődnie kell, de nem hátrál meg

Sirián Szederke
Sirián Szederke
Debrecen – Az ifjú beálló azért dolgozik, hogy visszanyerje régi formáját, s még jobban hasznára legyen a Lokinak.

Egy győzelem, egy vereség, ez a DVSC-TVP eddigi mérlege a bajnokságban. A remek kezdés után bravúrban reménykedtek a szurkolók, ám Vácott nem járt pont a debreceni teljesítményért.

Más felfogásban

– Az MTK elleni nagyszerű győzelmet gyorsan el kellett engednünk, mert fontos meccs várt ránk Vácott. Két napunk volt a felkészülésre, begyakoroltuk a taktikai variációkat, viszont ebből keveset tudtunk megvalósítani a pályán. A Vác erősebb csapat, mint az MTK, de mi sem tudtuk azt a szintet hozni, amit a nyitófordulóban, a Hódosban produkáltunk. Védekezésben és támadásban is akadtak problémáink, nem volt meg az az egység, ami az MTK ellen remekül működött. Talán fejben nem voltunk ott maximálisan a meccsen, sokkal többre vagyunk képesek, mint amit nyújtottunk – nyilatkozta a Naplónak Sirián Szederke, a Loki beállója.

Következik a Fradi

A váci összecsapást követően újabb idegenbeli mérkőzés vár a piros-fehérekre, csütörtökön a Ferencváros otthonában lépnek pályára. – A felkészülés alatt szoros meccset játszottunk a Fradival, végig partiban voltunk, a végjátékban léptek el Szucsánszkiék. Bízom benne, csütörtökön is jó mérkőzést vívunk a bajnoki címvédővel. Hétfőn már videóztunk, elemeztük az FTC játékát, megpróbálunk a lehető legjobban felkészülni belőlük. Bízom benne, hogy elszántan játszunk, és sokkal jobb teljesítményt nyújtunk, mint legutóbb – fejezte ki reményét a mindössze 21 esztendős kézis.

Meccsrutint szerezni

Az ifjú játékos már az előző idényben is a DVSC keretéhez tartozott, viszont sérülés miatt lényegében a teljes szezont kihagyta. – A térdem már százszázalékos, ellenben játékban fejlődnöm kell, s meccsrutinra is szükségem van, hogy még jobban összeszokjak a csapattársakkal. Úgy érzem, védekezésben és támadásban is a csapat hasznára tudok majd lenni. Szeretném visszaküzdeni magam abba az állapotba, ahol a sérülésem előtt voltam. Kihívás lesz helyet szereznem a gárdában, de azért dolgozom, hogy jobb játékos legyek – mondta elszántan a 25-ös mezben kézilabdázó hölgy.

– Boros Norbert –