Sima debreceni szaunasiker Makón

Végh Sándor
Végh Sándor - © Fotó: Kovács Péter
Makó – Boszorkánykonyhától a katonák világáig – törölközőpörgetés és -legyezés a forró kabinban.

Sima debreceni siker született a Magyar Szaunamester Bajnokság hétvégén Makón megtartott fordulóján. Az Aquaticum szaunamesterei közül Végh Tímea első, Szép Boglárka a harmadik helyen végzett. A férfiak versenyében Végh Sándor diadalmaskodott. A csapatversenyt a Debreceni Sauna Team nyerte, tagjai az Aquaticum mesterei. Ott volt még Makón a balmazújvárosi gyógyfürdő szaunamestere is, Miskolczi Sándor, aki az országos bajnokság előző fordulójában elért helyezésén kettőt javítva, ezúttal negyedik lett. A többfordulós országos verseny jelenlegi állása szerint a férfiak mezőnyét Végh Sándor vezeti, a nőknél Szép Boglárka a második, míg csapatban is a debreceniek állnak a nyerő helyen.


szb

Szép Boglárka


A makói híres Hagymatikum szaunavilágában rendezett országos versenyen mindegyik versenyző két produkcióval izzasztotta a forró kabin közönségét. Végh Tímea először egy szerelem történetét táncolta és legyezte el törölközővel, majd a Boszorkánykonyha című műsorszámában a rútságból végül egy csodálatos nővé változott át.


vt1
Végh Tímea


Szép Boglárka szvinget táncolt, és ennek ritmusára pörgette a törölközőket. Másodjára egy katonai kiképzőtisztet személyesített meg úgy, hogy még kiabált is a szauna közönségével. Végh Sándor a zene szárnyán Afrikába repítette az izzadókat, majd a múlt évi szaunamester világbajnokságon is bemutatott retróválogatásával hozta tűzbe a közönséget. Miskolczi Sándor Olaszország temperamentumát és Svédország hűsét vitte a kabinba.

HBN–KZS

Címkék: , ,hirdetés