Sigér elképesztő bombája sem segített az Újvároson

Sigér Dávid
Sigér Dávid - © Fotó: Molnár Péter
Balmazújváros – Sigér Dávid hiába szerzett csodálatos gólt, az Újváros nem tudott győzni a hétvégén.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a Soroksár ellen próbált kilábalni a hullámvölgyből a másodosztályú bajnokság 13. játéknapján. Ez csak részben sikerült, ugyanis Feczkó Tamás együttese 1–1–es döntetlent ért el szombaton.

Elsült a balos

– A győzelem reményében léptünk pályára a hétvégén. Irányítani akartuk a találkozót, emellett letámadással próbáltuk megzavarni riválisunkat. Az első játékrészben is voltak lehetőségeink, de ekkor még nem tudtunk gólt ünnepelni. A szünetet követően megszereztük a vezetést, ám a soroksáriak egy pontrúgást követően egalizáltak. A hajrában nyílt sisakos játékkal szerettünk volna újabb találatot elérni, erre a vendégek kontratámadásokkal reagáltak. Szomorúak voltunk a lefújást követően, inkább veszítettünk két pontot, mint nyertünk egyet – fogalmazott a Naplónak Sigér Dávid.

A középpályás teljesítményére nem lehetett panaszuk a nézőknek, hasznos mezőnymunkája mellett egy távoli bombagóllal vétette észre magát.

– Baloldali beadás után egy lecsorgó labdát sikerült jól eltalálnom kb. 28 méterről, a játékszer a hosszú felsőben kötött ki. Edzéseken próbálom fejleszteni a rúgótechnikámat, de ballal nem gyakran szoktam eredményes lenni – mesélte Sigi.

Az NBII–ben ezen a héten nem rendeznek fordulót, így a 13. helyen álló Balmaz az elkövetkező napokban rendezheti a sorait.

– Abból a szempontból ideális a szünet, hogy mind szellemileg, mind fizikálisan feltöltődhet a csapat, újult erővel vághatunk neki az év utolsó két bajnokijának. Úgy gondolom, a játékunkkal nincs komolyabb probléma. Rendkívül szoros a pontvadászat, két sikernek köszönhetően nagyot lehet előrelépni a táblázaton, míg pár vereséggel ennek a fordítottja következik be – zárta mondandóját a hajdúságiak játékosa.

HBN–BÁ