Senki többet harmadszor? Ma zárul a TOPAUKCIÓ!

Senki többet harmadszor? Ma zárul a TOPAUKCIÓ!
Ma véget ér a Topaukció, Magyarország 19 megyés online árverése.

2010. június 16-án 9.00 órakor kezdeti vette a Topaukció és egészen június 29-ig, azaz ma estig van lehetőségük licitálni az oldalon lévő termékekre, szolgáltatásokra. Ma este 18.00 órától folyamatosan zárul az aukció 22.30 óráig, termékenként és szolgáltatásonként eltérő időpontban. Erről bővebb információt találhatnak az adott termék mellett a www.topaukcio.hu oldalon. Az oldalon a különböző termékeket és szolgáltatásokat kulcsszavas kereséssel vagy a napilapban is megjelenő termékszám segítségével tudják megtalálni az igen széleskörű választékból.

Hogyan működik az online árverés?

Mint eddig is, öt egyszerű lépést kell csak követnie, és Öné lehet a kiválasztott termék:

  1. Regisztráljon!,

  2. Jelentkezzen be!,

  3. Adja meg titkos licitmaximumát, ha túllicitálják, emeljen az áron!,

  4. Ha Ön kínálja a legmagasabb összeget, az aukció zárása után e-mailben értesítjük a fizetés módjáról.,

  5. A fizetés teljesítése után Tanúsítványt postázunk Önnek, amely feljogosítja Önt a termék vagy szolgáltatás átvételére a kereskedőtől.

A regisztráció után Ön kap egy értesítő e-mailt, amelyben elküldjük Felhasználónevét és Jelszavát, és ezek segítségével tud a www.topaukcio.hu/ oldalon a bal oldali Regisztrációs menüpontban bejelentkezni (ügyelve arra, hogy a fenti sorba a Felhasználónevét, a lentibe Jelszavát írja)!

Bejelentkezés után ajánlatot tehet a választott termékre vagy szolgáltatásra (megadhat egy titkos licitmaximumot), és ez az ajánlat visszavonhatatlan, illetve csak felfelé módosítható. Amennyiben más magasabb összeget kínál az adott termékre vagy szolgáltatásra, Önt e-mailben értesítjük erről, és lehetősége van emelni titkos licitmaximumát. Most külön érdekessége az oldalnak, hogy az eddigiekben is megszokott több egyforma termékek megjelenését Önnek külön is jelöljük, azaz minden termék mellett talál egy figyelmeztetést, amennyiben több ugyanilyen termékekre is megteheti ajánlatát.

A licit minden esetben 50 %-ról indul.

Bővebben tájékozódhat a www.topaukcio.hu oldalon, az Így működik… és a Gyakori kérdések menüpontok alatt.

A licitáláshoz jó szórakozást kíván a Topaukció csapata!