Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.03. 20:42

Felborult a teherautó a felsőzsolcai körforgalomban

<p>Felsőzsolca, Miskolc - Nem sérült meg senki sem abban az igen látványos balesetben, ami a felsőzsolcai körforgalomnál történt a hármas úton. <A href="http://video.boon.hu/members.haon_szerkesztoseg/folborult-a-teherauto-jo.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Egy hosszú platós teherautó haladt a körforgalom elején, amikor a sofőr észlelte, hogy felnyílt a platója. Fékezett de már nem tudta elkerülni, hogy a felnyílt teherhordozója beleakadjon az M30-as felüljárójának vasszerkezetébe. Mivel az autó kanyarban volt, így a fizika törvényeinek megfelelően rögtön oldalra borította a nehéz gépjárművet, ami elfoglalta mind a két sávot. A délutáni csúcsban egészen a József Attila utcáig bedugult a Miskolcról kivezető szakasz, amit a rendőrség kezdett rövid időn belül irányítani. A tűzoltóság daruskocsijával próbálják talpraállítani a felborult tehergépjárművet jelenleg. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Kapcsolódó cikkek:

  • Gyermeket gázolt a Nissan az Avason
  • Autó elé szaladt Miskolcon
  • Totál részegen húzott meg két autót
  • Beütötte a fejét a villamoson
  • Szélvédőt lyukasztott a fácán a 3-as főúton
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!