Senánszky Petra lett a hónap sportolója!

Akt.:
Senánszky Petra
Senánszky Petra - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A Debreceni Búvárklub uszonyosúszóját, Senánszky Petrát választották a Világjátékok hivatalos honlapján júliusban a hónap sportolójának.

A weboldalon felhívják rá a figyelmet, hogy Senánszky az Universiadé Nemzetközi Bajnokságon is remekelt. A világklasszis magyar uszonyosúszó a belgrádi világbajnokságon megszerzett két aranya után elindult az Universiadé-viadalon is.

A Debreceni Egyetem hallgatója az 50 méteres uszonyos gyorsúszást megnyerte, majd 100 méteren is diadalmaskodott. Petra a tavaly nyári Világjátékokon is kétszer állhatott fel a dobogó tetejére.


Senánszky Petra
Debrecen - Két aranyérmet, két ezüstöt és egy bronzérmet szereztek a magyarok a belgrádi Universiadé bajnokságon - olvasható a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) közleményében. Senánszky Petra az Universiadé Nemzetközi Bajnokságon is remekelt. A világklasszis magyar uszonyosúszó a be...

Bukor Ádám
Belgrád - Bukor Ádám ezüstérmével zárult – magyar szempontból – a belgrádi uszonyosúszó-világbajnokság. A Magyar Búvár Szakszövetség információi szerint Bukor 800 méteres felszíni úszásban lett második. A női 4X100 méteres váltó jól selejtezett: a negyedik legjobb idővel bejutott a fináléba. A Va...