Senánszky Flóra luxuskörülmények között készül a Miss Intercontinental döntőjére

Akt.:
A királynő a Vörös-tenger partján
A királynő a Vörös-tenger partján - © Fotó: magyarokvilagszepe.hu
Hurghada – A királynőnek és vetélytársainak az egyiptomi Hurghada gyönyörű üdülőközpontja ad otthont a felkészítő tábor ideje alatt.

A hölgyeknek nincs okuk panaszra, hiszen gyönyörű helyszínen, festői körülmények között, a Vörös-tenger partján készülhetnek a nagy megmérettetésre – olvasható a megmérettetés hivatalos honlapján. Pihenésre és az egyiptomi kultúra és gasztronómia felfedezésére is jut idejük, a szervezők tematikus estékkel kedveskednek a lányoknak, sőt, Flóráék részt vettek egy kétnapos luxori kiránduláson is. A debreceni szépség így nyilatkozott:

Fantasztikusan érzem magam, a szálloda, ahol lakunk csodás, és csupa kedves ember vesz körül! Nagyon élvezem a programokat is, óriási élmény volt megtekinteni Luxort! Már nagyon várom a búvárkodást is!”

flora2__

flora3

Fotók: magyarokvilagszepe.hu


Sorszáma lett a helyezése
Debrecen - Senánszky Flóra fejére tették a Magyarok Világszépe verseny győztesét illető koronát szombaton a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon rendezett döntő gála végén. A világklasszis uszonyosúszó húga megközelítőleg másfél millió forinttal gazdagodott és a novemberi indiai Miss Intercontinental ...