Segítsen, ha felismeri!

Segítsen, ha felismeri!
© Fotó: police.hu
Debrecen – Lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az ügyben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2015. január 24-én egy debreceni kávézóból eltulajdonította a sértett mobiltelefonját és pénztárcáját a benne lévő iratokkal együtt. Az elkövetőről egy kültéri biztonsági kamera felvételeket készített.

A férfi 24-30 év körüli, 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszúkás arcú, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete színű kapucnis vászonkabátot, és egy szürke színű melegítő nadrágot viselt. Jellegzetessége, hogy tarkója egy részén a haja hiányzik.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható ismeretlen férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –