Segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a gázoló Nyírábrányban

Segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a gázoló Nyírábrányban
© Illusztráció: floridabikeaccidentlawyer.com
Nyírábrány – A debreceni rendőrök nyomozást folytatnak azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint gépjárművével elsodort egy kerékpárost, majd megállás nélkül továbbhajtott.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2017. március 30-án 7 óra körül arról, hogy Nyírábrányban, a Budaábrányi út felől közlekedett kerékpárjával a 48-as számú főút irányába, amikor egy kisteherautó vezetője a gépjármű visszapillantójával elsodorta, majd megállás nélkül továbbhajtott. Az 59 éves nő a baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyszínre érkező rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként megállapították, hogy a gépjármű egy mátészalkai cég tulajdonában van.

A beszerzett információk alapján a Debreceni és a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a mátészalkai rendőrökkel közösen azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. Józsefet. A rendőrök az 52 éves férfit egy mátészalkai cég telephelyéről állították elő a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A nyírbátori férfi beismerő vallomást tett, valamint azt is elmondta, hogy a balesetet követően az összetört visszapillantótükröt kicserélte a teherautón.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –