Segítségnyújtás nélkül hajtott tovább egy teherautós a 42-esen

Segítségnyújtás nélkül hajtott tovább egy teherautós a 42-esen
© Fotó: police.hu
Berettyóújfalu – A berettyóújfalui rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság eljárást folytat ismeretlen tettes ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Egy ismeretlen személy 2017. november 8-án 13 óra 30 perc körül az általa vezetett tehergépjárművel közlekedett a 42-es számú főúton, Berettyóújfalu felől Mezőpeterd irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol egy szabályosan közlekedő tehergépkocsi visszapillantó tükrével érintőlegesen összeütközött. A balesetben a sértett jármű sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen sofőr megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül Mezőpeterd irányába elhajtott.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság kéri, hogy az ismeretlen gépjárművezető, illetve aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Berettyóújfalu, Kossuth utca 17-19. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –


Vámospércs - A rendőrök a lakosság segítségét kérik a Honda Civic felkutatásához és a sofőr azonosításához. A rendelkezésre álló adatok szerint október 30-án 20 óra 45 perc és október 31-én 6 óra 30 perc között Vámospércsen egy ismeretlen ellopott egy LAU-322 rendszámú, zöld Honda Civicet. A járm...

Bocskaikert - Szemtanúk jelentkezését várják a debreceni rendőrök. A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának gyanúja miatt folytat eljárást. A nyomozás adatai szerint 2017. november 1-jén 6 óra 25 perckor egy férfi közlekedett az általa vezetett tehergépkocsival Bocskai...