Segítségnyújtás elmulasztása – A pápai rendőrség a lakosság segítségét kéri!

Akt.:
Segítségnyújtás elmulasztása – A pápai rendőrség a lakosság segítségét kéri!
APápai Rendőrkapitányság azzal a kéréssel fordul olvasóinkhoz, hogy segítség annak a fekete autónak a tulajdonosának a megtalálását, amelyik a Vak Bottyán utcánál hagyott cserben egy robogóst.

 A Pápai Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen, aki 2013.01.04-én 13 órakor ismeretlen forgalmi rendszámú, fekete színű, feltételezhetően Volkswagen típusú személygépkocsival közlekedett Pápán, a Vak Bottyán utca irányából a Táncsics utca irányába. Mikor az ismeretlen jármű a Vak Bottyán és Táncsics utca kereszteződésében balra kis ívben megkezdte a kanyarodást, a szabálytalan kanyarodás miatt hirtelen irányváltoztatásra kényszerített egy segédmotoros kerékpár vezetőjét, aki az Acsádi út irányából közlekedett, és jobbra, a Vak Bottyán utcába kanyarodott be. A két jármű egymással nem ütközött, de a segédmotor vezetője elesett, és megsérült. Az ismeretlen elkövető a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül tovább haladt az Acsádi út irányába.

Kérjük a lakosságot, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatosan bármilyen információval rendelkezik, az értesítse a Pápai Rendőrkapitányságot a 06/89/313-011-es telefonszámon vagy a 107-es segélyhívó számon, illetve hívja a telefontanút az ingyenesen hívható 06/80/555-111-es telefonszámon, vagy értesítse bármely szolgálatot teljesítő rendőrt.

Címkék: ,