Helyi közélet

2015.06.21. 09:44

Áttáncolták a legrövidebb éjszakát

Hajdúszoboszló - Több ezren szórakoztak az év legrövidebb éjszakáján a Nap ünnepe – táncoljuk át az éjszakát című rendezvényen Hajdúszoboszlón, a szabadtéri színpadnál.

Hajdúszoboszló - Több ezren szórakoztak az év legrövidebb éjszakáján a Nap ünnepe – táncoljuk át az éjszakát című rendezvényen Hajdúszoboszlón, a szabadtéri színpadnál. Az R-GO együttes koncertjére előtt Debrecen hangjai tehetségkutató verseny négy fiatalja – Bíró Judit, Márkus Luca és Kovács Tamás Hajdúszoboszlóról, valamint Dánielfy Gergely Debrecenből – hazai és külföldi slágerek előadásával hangolta a közönséget a sztárfellépő előadására. Szikora Robi és társasága fergeteges élő koncerttel táncoltatta, énekeltette, tapsoltatta meg a szórakozni vágyókat. Akik nem jutottak a színpad közelébe, ők oldalról, kivetítőn láthatták a színpad történéseit. Az R-GO után a Party Band vette át a terepet, és késő éjszakába nyúlóan táncoltatta a közönséget.

 

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában