Segélykoncert az iszapkárosultakért

Csaknem húsz zenekar és énekes tart segélykoncertet Veszprémben október 31-én, hogy a bevételből a kolontári és a devecseri iszapkatasztrófa-károsultakat támogassák- tájékoztatták a Független Hírügynökséget a szervezők.

Fellép mások mellett a Quimby, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Hollywoodoo, a Kistehén Tánczenekar, Harcsa Veronika és a Heaven Street Seven.

A Veszprém környéki zenekarok felhívására csaknem húsz zenekar és énekes vesz részt a segélykoncerten, melynek házigazdája a Quimby egyik frontembere, Varga Livius lesz.

A délután 14 órától hajnal két óráig tartó, 30-30 perces blokkokból álló koncerten fellép a 30Y, a Quimby, a Kiscsillag, az Erik Sumo Band, a Pál Utcai Fiúk, a Vad Fruttik, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Hollywoodoo, a Kistehén Tánczenekar, Harcsa Veronika, a Heaven Street Seven, a Ladánybene 27, Sub Bass Monster, a Hősök, a Budapest Bár, a Roy & Ádám, Jamie Winchester, a Mystery Gang és az Anima Sound System.

A fellépés sorrendjét a zenekarok sorsolással döntik el, ezzel is jelezve, hogy itt nem az a fontos, ki ki után és hány órakor játszik, hanem az ügy és az összefogás erejének szimbolizálása. A teljes bevételt a devecseri és a kolontári önkormányzatoknak utalják át.

– Független HÍrügynökség –