SeaFleet, a tökéletes megoldás flottamenedzselésre

SeaFleet, a tökéletes megoldás flottamenedzselésre
A SeaFleet használatával a flottakezelés egyszerűvé, átláthatóvá és hibáktól mentessé válik. Nincs többé szükség bonyolult Excel táblák szerkesztésére és elemzésére, mert a szoftver lehetővé teszi az autópark zökkenőmentes menedzselését. A különféle kimutatások készítése, illetve a gépjárművekkel kapcsolatos ügyek hatékony áttekintése is leegyszerűsödik.

Rövid bejegyzésünkben a SeaFleet legfontosabb előnyeire hívjuk fel a figyelmet.

Kik profitálhatnak igazán egy flottanyilvántartó szoftverből?

  • Azok a vállalatok, amelyeknél a céges autók száma meghaladja a 10-et. Számukra az automatizált menedzselési folyamatok rengeteg időt és pénzt segítenek megtakarítani.
  • Azok a flotta tulajdonosok, akiknek túl sok energiáját köti le bonyolult Excel táblázatok nyilvántartása. A SeaFleet segít levenni vállukról az adatok hatékony kezelésének, a kimutatások készítésének és az átfogó elemzések kivitelezésének terhét.
  • Ahol az alkalmazott flottakezelő nem biztosít elegendő mennyiségű információt az autókról.
  • Azok a vállalkozások, amelyek profilja bérbeadás vagy leasing. Számukra óriási könnyebbséget jelent, hogy a SeaFleet használatával az árajánlatok, megrendelések, szerződések vagy számlák kezelése egyetlen integrált rendszeren belül, egyszerűsítve történik.
  • Azok a cégek, akik szeretnék nagyobb biztonságban tudni az adataikat. A SeaFleet folyamatos mentéseket készít a GDPR kompatibilis adatokról, a tárolt adatok változásai pedig naplózásra kerülnek.

Milyen további funkciók segítik az egyszerű és hatékony munkavégzést?

A SeaFleet lehetőséget biztosít testreszabott kimutatások, riportok készítésére. Használatával könnyebben feltárhatók az esetleges hibák, visszaélések és üzemeltetési anomáliák. Számos kényelmi funkció támogatja a gyorsabb munkamenetet, ezáltal pedig idő és kapacitás szabadulhat fel. Továbbá integrálható a biztosítók, az üzemanyagtöltő állomások vagy a szervizek rendszereivel is.

Hogyan segít a SeaFleet emberi munkát, időt és pénzt spórolni Önnek?

A számlák betöltése automatizálható, az inhomogén rendszerek pedig összekapcsolhatók. Több vállalat kezelése is megvalósítható egyetlen programban, míg a dokumentumok, áttekintő vagy részletes egyedi kimutatások készítése is egyszerűsödik általa.

A SeaFleet alkalmazás igénybe vehető bérleti konstrukcióban, felhő alapú szolgáltatásként is. Ebben a formájában informatikai beruházást nem igényel, az autók menedzseléséhez mindössze egy böngészőre van szükség.

A szolgáltatás használata során az adatok rendszeresen mentésre kerülnek, ami biztonságot nyújt, hiszen egyetlen tárolt adat sem fog elveszni. Probléma vagy elakadás esetén pedig telefonos, vagy e-mailes formában is kérhető felhasználói támogatás.

– PR cikk –

 

Címkék: ,