Schobert Norbi nem magát, gyerekeit félti!

Schobert Norbi nem magát, gyerekeit félti!
Elhagyná az országot Rubint Réka, miután férjét brutális támadás érte. Norbi inkább a bűnözőket zavarná el.

Agyrázkódással és kisebb zúzódásokkal szállították kórházba a minap Schobert Norbit. Az üzletembert eddig ismeretlen tettesek Szentendrén, saját kávézójában érték utol. Felpofozták majd elmenekültek a helyszínről. Norbi értesítette a rendőrséget, majd elájult.

Pofon 750 ezer miatt

A rendőrök hívták végül helyszínre érkezésük után a mentőket, akik azonnal kórházba szállították az üzletembert. Norbi kisebb agyrázkódással, zúzódással megúszta az esetet. Hírek szerint számítani lehetett arra, hogy megtámadják, mivel tíz nappal ezelőtt megfenyegették, ha nem fizet, baja eshet neki és a családjának is. Az üzletember azonban állítja: tartozni sosem szokott, maximum csúszni valamilyen kifizetéssel. Amióta azonban beindultak üzleti vállalkozásai számtalan ilyen „felkeresése” van -írja a kiskegyed.hu.

 

Nézze meg a biztonsági kamera felvételeit a verésről

Elhagyják az országot?

Ezek után érthető, hogy Norbi felesége legszívesebben elhagyná az országot. Réka félti családját, gyermekeit. Nem szeretné, ha ilyen közegben nőne fel Lara és Norbika.

– Mint édesanya mondom, elrettenek attól, hogy a gyerekeimnek ilyen világban kell felnőniük – nyilatkozta Réka a Borsnak. – Nem akarom, hogy ebben a fertőben nevelkedjenek, hogy ki legyenek téve annak a veszélynek, hogy bármikor bárki megkéselheti őket. Sokszor mondtam Norbinak, hogy menjünk el ebből az országból, de ő nem akar – mondta a kétségbeesett anyuka.

„Nem megyünk sehova!”

Hiába Réka félelme, Norbi eltökélte: marad. Szerinte ugyanis mindennapos, hogy egy-egy vállalkozót felpofoznak, csak az éppen nem kerül napvilágra. – Nem megyünk sehova! – szögezte le Norbi a napilapnak adott nyilatkozatában. – Azok menjenek el ebből az országból, akik bűnözésből élnek és embereket vernek! Kaptam egy pofont, és? Megrázom magam, és megyek tovább. Szerintem minden magyar vállalkozó tudna ilyen történetet mesélni, mindenkit pofán vágnak egyszer.

Forrás: Kiskegyed.hu