Sarka Kata terhesen vetkőzik

Sarka Kata terhesen vetkőzik
Demi Moore, Monica Bellucci, Eva Herzigova, Claudia Schiffer, Britney Spears és Christina Aguilera után újabb híresség fotóztatja magát áldott állapotban és meztelenül. Bizony, Hajdú Péter hitvese is beáll a díszes sorba!

Demi Moore 1991 augusztusában új színt vitt a bulvársajtóba, hiszen héthónapos pocakkal, intim részeit puszta kézzel takarva pózolt a Vanity Fair címlapján. A képet a közismert fotós, Annie Leibovitz készítette, aki arról nevezetes, hogy csak neki, csak most megengednek egy-két privát lencsevégre kapott pillanatot a sztárok.

Magyarországon ki lenne alkalmas egy hasonlóan megtisztelő feladatra? Alighanem mindannyian Nánási Pálra gondolunk először, hiszen az úriember az általa komponált igényes képeken kívül maga is sütkérezik egy kicsit a reflektorfényben, méghozzá a házasságából rövid úton lelépett Ördög Nóra oldalán. A karcsú tévés pedig bizonyára hozzászokott már, hogy kedvese keblek és szeméremajkak között tölti napjait, tehát vélhetően egy hajdúnés projekt ellen sem lenne kifogása.

De vajon mit szól ehhez maga a riporter férj, aki egy férfimagazin fotózásán tigrisként őrködött asszonya mellett, nehogy túl pikánsra sikerüljön az eredmény? És tart-e már ott a magyar közízlés, hogy elfogadjon egy ilyen képsorozatot? Megbotránkozás és fanyalgás ide vagy oda, tuti, hogy két kézzel nyúlnának a médiafogyasztók Kata hasáért – és persze egyéb testrészeiért is. A baj csak annyi, hogy az immáron kétszeres kismama kizárólag a családi fotóalbumba szánja az állapotos aktokat…

– SAV –