Sarka Kata: Nagyon nehéz a terhesség!

Sarka Kata: Nagyon nehéz a terhesség!
Hajdú Péter felesége még a férj műsorának indulása előtt jelentette be: terhes.

Hajdú-Sarka Kata első gyermeke még csak most lett egy éves, de máris jön az új jövevény, ami nem könnyíti meg igazán a fiatal anyuka életét. Kata az internetes sztártévé riporterének arról számolt be, hogy a gyereknevelés melletti terhesség nem épp könnyű, sőt: neki jelenleg nagyon nehéz!

Hisztik és rosszullétek határozzák meg jelenleg Hajdú-Sarka Kata mindennapjait. A Frizbis feleség most a tabutv.hu riporterének beszél őszintén a terhesség kevésbé szép pillanatairól. “Most nagyon nehéz! Nem nagyon tudok pihenni, de ahogy a Moncsi is egyre nő, majd egyre könnyebb lesz talán. Remélem, hogy a gyerkőc majd később hagy engem pihenni, és felfogja azt, hogy anya most fáradt. Talán akkor majd nem ugrál a fejemen, és arra számítok, hogy majd egyre könnyebb lesz!” – meséli a tabutv.hu internetes videójában Sarka Kata, aki különös technikával készül a testvér elfogadtatására.

“Azt a tanácsot kaptuk, hogy amikor már a terhesség vége felé vagyunk, akkor több apró ajándékot kell vásárolni, és amikor már benn leszek a kórházban és megszületik a kistestvér, akkor minden nap oda kell adni egy ajándékot, hogy a testvér küldi. Ekkor a gyerek azt gondolja, hogy milyen jó fej ez a testvér, hogy ajándékokat küld, és majd várja őt!” – mondta el a tabutv.hu riporterének Sarka, aki teljes mértékben hisz a pszichológiában.

Forrás: Tabu Tv