Salakra fel, avagy porolj, ha tudsz!

A kép a KZ Invest Kupasorozat 2013-as debreceni versenyén készült
A kép a KZ Invest Kupasorozat 2013-as debreceni versenyén készült - © Fotó: Matey István
Debrecen – Ismét KZ Invest Kupasorozat a debreceni salakmotorpályán!

A tavalyi sikeres autó versenysorozat, 2014-ben is megrendezésre kerül, amelyet a nyíregyházi autópiac, a kabai cukorgyár és a debreceni salakmotorpálya területén bonyolítanak le a szervezők. 

Időpontok: március 16., május 10., június 22., augusztus 19., szeptember 14., és október 26.-án lesz a 5 verseny.

A KZ Invest Kupasorozat első fordulóján az időjárás remélhetőleg kegyeibe fogadja a versenyzőket, és kilátogató nézőket egyaránt. Az eső sem jelent akadályt, hiszen a csúszós oválon még látványosabb a verseny.

A versenyzők már jelentkezhetnek az első fordulóra, viszont várhatólag a nagy érdeklődés az idén sem fog elmaradni, hiszen ez lesz a keleti régió első autós megmozdulása. A szervezők 120 indulóban maximálták meg a résztvevők számát, ami a több éves tapasztalat alapján biztosan be is fog telni.

Itt a salakoválon egyébként az idei évben, még két alkalommal fogják szórni a salakot az autósok. A rally elitjéből is várunk több versenyzőt, komoly versenyautókkal. A farhajtásos autók fogják a legnagyobb látványt nyújtani.

– A nevezés megkezdődött. Az idei évben annyi változás került bevezetésre, hogy lesznek szorzós versenyek az év végi holtversenyek elkerülése végett. Továbbá a BMW -ket és a Ladákat külön is fogják értékelni a bajnokság minden futamán – nyilatkozta Soós Szabolcs szervező.

A jelszó tehát salakra fel!

– Hajósi Miklós –