Salakos presztízsharc a debreceni oválpályán

Akt.:
Látványban és izgalomban nem lesz hiány
Látványban és izgalomban nem lesz hiány - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Az augusztus 20-ai verseny előtt több színes program is várja a közönséget.

A virágkarneváli forgatag legkiemelkedőbb sporteseményét, a salakmotoros Debrecen Nagydíjat idén 41. alkalommal rendezik meg a Gázvezeték utcai salakstadionban. A csütörtökön 16 órától kezdődő viadalon hét ország – Lengyelország, Csehország, Oroszország, Ukrajna, Horvátország, Szlovénia és Magyarország – 16 vaspapucsosa küzd a dicső címért.

A viadalon természetesen megmérettetik magukat a honi élversenyzők, Tabaka József, Magosi Norbert, Tihanyi Sándor és Benkő Roland is, akiknek a legnagyobb riválisa vélhetően a Pavlic, Kuciapa, Baran, Lampart, Fajzulin kontingensből kerül ki.

A szervezők annak érdekében, hogy még színvonalasabb legyen az esemény, több betétprogrammal várják a közönséget. A versenyt megelőzően a salakmotorosok dedikálnak és a Lesz Dance Egyesület táncbemutatóját láthatja a publikum. Nem maradhat el az ifjú szurkolók körében oly’ népszerű futóverseny sem, ahol a megmérettetés távja egy kör az oválpályán, s minden célba érkező résztvevő ajándékot kap.

A csütörtökön 16 órakor kezdődő viadalra a 14 éven aluli gyermekek számára ingyenes a belépés (kivéve a tribünre), jegyeket csak a verseny napján, a helyszínen lehet vásárolni.

HBNSporthírek


hirdetés