Sajtajánló a Campuson – természetesen a közönség szájíze szerint

Debrecen – A Hortobágy szele, színei és a pusztát perzselő napfény sűrűsödik egy ízbe abban a gyógynövényes fűszerkeverékben, ami ízesíti az idei Campus Food termékét, a fesztiválon kóstolható sajtok egyikét – jelentette ki dr. Komlósi István, a Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrumának dékánja pénteken a rendezvényen.

Mint mondta, ez a különlegesség a levendulás és köményes sajtokkal együtt verseng majd a fesztiválozók tetszésének elnyeréséért. Ha a kérdőívek alapján adott eredményt elérnek, joggal viselhetik „a Campus Fesztivál közönsége ajánlásával” címet. A projektben a Mar-Ne-Váll Kft., a Gazdaságtudományi Kar Marketing Intézete és a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézete működik együtt. A közösségi kertben termelt alapanyagokat kiegészítik azokból a régiókból származó termékekkel, ahonnan a tanulók érkeznek – fogalmazott.

HBN-HABE








hirdetés