Saját lakásából nézte végig egy debreceni férfi, amint feltörik az autóját

Akt.:
Saját lakásából nézte végig egy debreceni férfi, amint feltörik az autóját
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint akkumulátort és kötszert tulajdonított el egy gépkocsiból.

Egy debreceni férfi 2016. július 9-én 0 óra 55 perc körül gyanús zajra lett figyelmes, ezért kinézett Böszörményi úti lakása ablakán, majd azt vette észre, hogy egy ismeretlen férfi feltörte a Lada Samara típusú személyautóját, majd kerékpárral a Cívis utca irányába menekült.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A sértett értesítette az esetről a rendőrséget, és elmondta, hogy az elkövető a gépkocsiból kötszert és egy akkumulátort lopott el. A helyszínre érkező rendőrök a környező utcákat ellenőrizték, majd a kapott személyleírás alapján egy közeli villamosmegálló mellett észrevették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. A járőrök igazoltatták a 25 éves hajdúhadházi lakost, aki azt állította, hogy a kerékpárján lévő akkumulátort egy szeméttároló mellett találta. A rendőrök B. János ruházatát átvizsgálták, amely során megtalálták az eltulajdonított kötszert is. A Kertségi Rendőrőrs egyenruhásai a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. B. János a nyomozóknak beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Debreceni Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –
hirdetés