márciusi baleset

2020.04.04. 08:26

Kerítés állította meg az autót Derecskén, egy ember súlyosan megsérült

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 29 éves derecskei lakos ellen – közölte a rendőrség.

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított március 7-én 11 óra körül közlekedett személygépkocsival Derecske területén Debrecen irányába. Mint a police.hu-n megjelent közlemény részletezi, a Köztársaság úton egy előtte haladó autó lassított, ezért az ütközés elkerülése érdekében fékezni kezdett. A férfi a jármű sebességét azonban nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért megcsúszott a nedves úton, majd az úttestről lesodródva egy lakóház kerítésének ütközött, és felborult, mutat rá a híradás. A baleset következtében a jármű egyik utasa súlyos sérülést szenvedett. Az eljárás során a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsi kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkezett.

Fotó: police.hu

A nyomozók az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában