Ruhát loptak a fiatalok

Debrecen egyik bevásárlóközpontjának üzletéből úgy lopott ruhákat három fiatal nő 2013. január 04-én a délutáni órákban, hogy az áruvédelmi etikettet eltávolították a ruhaneműkről.

Az üzlet biztonsági őre azonban tetten érte a tolvajokat, ezért értesítette a rendőröket. A helyszínre érkező járőrök elfogták a három (16 éves) elkövetőt és előállították őket a kapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásuk megtörtént. Ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatódik a büntetőeljárás.

Szintén egy debreceni bevásárlóközpontban lopott egy 37 éves hajdúszoboszlói férfi – 2012. január 04-én délután –, akit tetten értek a biztonsági őrök. A kiérkező rendőrök az elkövetőt a Debreceni Rendőrkapitányságra állították elő és meghallgatását követően őrizetbe vették. A hajdúszoboszlói férfi ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytatódik az eljárás.

 

 

Összeverekedtek a szórakozóhelyen

 

Debrecenben a Pesti utcán lévő egyik szórakozóhelyen (2012. január 05-én hajnalban) vita alakult ki két helyi férfi között. A vita hevében az egyikük egy pohárral fejen ütötte a másik férfit és ebből verekedés alakult ki közöttük. A helyszínre érkező rendőrök elfogták a két (27 és 36 éves) verekedőt és az orvosi ellátás után előállították őket kapitányságra, ahol súlyos testi sértés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt jelenleg is gyanúsítottként hallgatják ki őket.

 

Biztonsági intézkedés

 

Hajdúszoboszló belvárosában egy földön fekvő férfire lettek figyelmesek a járőrök 2012. január 04-én a hajnali órákban. Az erősen ittas állapotban lévő (35 éves) férfit a rendőrök a lakására szállították.

 

Hajdú-Bihar megyében az elmúlt 24 órában két súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

 

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság