Koktélruhát és laptopot vitt a betörő

Akt.:
Több lopott eszközt is találtak
Több lopott eszközt is találtak - © Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság
Debrecen – Elfogták és eljárást indítottak Debrecenben a férfi ellen, aki több helyre, többek közt edzőterembe és ruhaszalonba is betört az elmúlt pár hét során.

A megyei rendőr-főkapitányság ügyeletét 2014. július 16-án 6 óra körül értesítette egy nő telefonon, hogy egy debreceni női fitneszterem ajtaját az éjszaka folyamán valaki betörte és onnan készpénzt tulajdonított el. Ezt követően még aznap 11 óra körül egy másik betörésről is érkezett bejelentés. A sértett elmondta, hogy ismeretlen tettes tört be az esküvői ruhaszalonjába, ahonnan egy koktélruhát és egy laptopot lopott el.

A beszerzett információknak köszönhetően a rendőrök látókörébe került egy püspökladányi lakos. S. Sándort 2014. július 22-én 17 óra körüli időben az otthonában fogták el és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették az 51 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014 júniusában és júliusában több ingatlanba is betört és különböző értékeket, valamint készpénzt tulajdonított el.

A nyomozók házkutatást tartottak a férfi lakásában, ahol több bűncselekményből származó elektronikai eszközt is megtaláltak.

A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelttel szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –